Meldingen
Alles wissen

Fietsen in Zweden

 
Donateur

Ik heb op de laatste twee beurzen in Gent en Utrecht gestaan als vrijwilliger van Europafietsers. Ik heb redelijk wat vragen gekregen of we ook Routes in Zweden en Finland hebben. Behalve het Zweedse deel van de North Sea Cycle Route (NSCR) en de Kattegatleden staat er niets op onze overzichtskaart. Zijn er mensen die mooie routes in Zweden en of Finland hebben gereden en hier een gpx van hebben opgeslagen  liefst met een korte beschrijving hoe de route was en wat bezienswaardig was/is langs deze route ?

Citeren
Onderwerp starter Geplaatst : 27 februari 2023 14:26
 Dave
Donateur

Dag Frans, ga eind April 2023 een (groot) deel van de Åtradalsleden rijden. De route eindigt of begint in Falkenberg, halverwege de Kattegatsleden. Er is ook een gps track van deze route online beschikbaar. Heb deze gedownload en in Komoot geladen en vervolgens de richting aangepast (omgekeerd). Op de website www.westswedentrails.com/delled/atradalsleden staan de vier etappes met GPS tracks. In januari jl. eindigde mijn poging om een deel van de route te rijden richting Ulricehamn in een(te) dikke laag sneeuw. 

Dit bericht is gewijzigd 1 jaar geleden door Moderator Europafietsers
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 28 februari 2023 22:48
Donateur

Beste Dave ben benieuwd naar je bevindingen zoals kloppen de gpx bestanden en hoe zijn de Wegen en natuurlijk hoe vond je de route

BeantwoordenCiteren
Onderwerp starter Geplaatst : 13 maart 2023 15:19
 Dave
Donateur

Åtradalsleden route op Komoot

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 11 november 2023 23:05